Andelsspara via app

Hur andelssparar du på bästa sätt och finns det några fördelar med att göra det? Lär dig hur det fungerar!

Det är smart att sätta ihop en egen aktieportfölj med riskspridning och låga avgifter. På https://www.aktieinvest.se/andelsspara kan du läsa om hur det är lika enkelt att köpa aktier på nätet, som det är att köpa mat. Det ska med andra ord inte kännas komplicerat eller kräva djupa specialistkunskaper. Med en andelsorder gör du det dessutom lättare för dig, genom att du sparar med färdig riskspridning och återinvesterar hela tiden dina utdelningar. Smart och förträffligt enkelt.

Aktieappar och andra smarta spartips

Vill du spara pengar både snabbt och smart? Klart du vill. I en artikel i Dagens Industri går det nu att läsa om hur Collector och Aktieinvest lanserar en enkel aktieapp tillsammans. Den heter Spira och riktar sig till dig som inte är ett proffs på aktier eller fonder. Med en färdig portfälk där de största investmentbolagen på Stockhlmsbörsen ingår, gör du det enkelt för dig:

Spira ska hjälpa privatpersoner att våga äga aktier – Dagens Industri

Men för att kunna spara i aktier och fonder, så är det bra att ha pengar över i månaden också. I en artikel i Amelia ges goda råd och tips. Bland annat att shoppa det du behöver i kläd- och inredningsväg på loppisar och second hand. Det ger dig personliga saker till priser som är bra. Dessutom är det roligt också. För ännu fler kloka spartips är det smart att gå in och läsa här.